ELAZIĞ / ARICAK - Arıcak Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başlatılan "Minik Eller Büyük Hayaller" etkinlikleri kapsamında El Sanatları Öğretmenimiz Süheyla COŞKUN yönetiminde, Arıcak Gümüşyaka İlkokulu minikleri, kursumuzda üretilen önlüklerini giyinerek Boyama Sanatı ve Filografi Sanatı ile tanıştı. Gümüşyaka İlkokulu Müdürü Sait SONER'e, Öğretmenimiz Süheyla COŞKUN'a ve öğrencileri ile etkinliğe katılım sağlayan Gümüşyaka İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Ebru ARAN'a teşekkür ederiz. @tcmeb @hbogm @elazig_mem

Nis

Millet egemenliğinin ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Mrt

Milletimizin küllerinden yeniden doğuşunu sağlayan sani kurtuluş mücadelemizin destansı şiirinin ulusal marşımız olarak kabulünün 103. yılını idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Bayrağımızın özgürce dalgalanmasını sağlayan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz olmak üzere istiklal Marşımızın büyük şairi Mehmet Akif

Ersoy'u saygi ve minnetle anıyoruz.12 Mart istiklal Marsinin Kabulü ve Mehmet Akif

Ersoy'u Anma Günü kutlu olsun.

“Allah(cc) bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın”

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Mrt

Arıcak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile İş birliği halinde Arıcak İlkokulunda devam eden Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursumuzdan kareler... Başta İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan DEMİR Beye, eğitimi veren değerli öğreticilerimize ve  katılım gösteren kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz!

Şbt

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Açık Öğretim Ortaokulunda Kayıtlı (Yurt Dışında Bulunan Öğrenciler, Engelli Öğrenciler ile Tutuklu ve Hükümlü Öğrenciler Hariç) öğrencilerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem e-Sınavı, sınav salonlarına atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Öğrencilerimiz, sınav giriş belgelerini https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspxadresindeki randevu ekranlarından giriş yaparak alabilirler. Halk eğitimi merkezleri ise bilgi kontrol ekranları/e-Sınav randevu işlemleri ekranından, öğrenci T.C. kimlik numarası ile e-Sınav giriş belgelerinin dökümünü alabileceklerdir.

DİKKAT!

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında sınava girecek öğrencilerimiz, sınav giriş belgenizde yer alan, e-Sınav tarihi ile e- Sınav salon giriş yerine dikkat ediniz ve sınavla ilgili kuralları okumayı unutmayınız.

Şbt

Hayat Boyu Öğrenmeden Sorumlu Şube Müdürümüz M. Nedim AKGÜN ve Kurum Müdürümüz Hacı YILDIZ Bilgisayar İşletmenliği Kursunu ziyarette bulundular. Bilişim Teknolojileri öğretmeni Birsen AKSOY'a teşekkür eder başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde, dünya hepimizin başına yıkıldı. Depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kalan yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Yaralı vatandaşlarımıza Allah'tan hayırlı şifalar diler,  kalan ömürlerinin sağlık içinde geçmesini diliyoruz.  Allah, vatanımızı ve tüm insanlığı her türlü afetten korusun. Amin.

Şbt

Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile işbirliği içinde açtığımız 32 saatlik Avcı Eğitimi Kursumuzu ziyaret ettik. Eğitimi verecek olan Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin ÇELİK Bey'e ve tüm eğitimcilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kaymakamımız Sayın Mesut ATEŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fethi KILINÇ Gümüşyaka İlkokulunda düzenlenen yarıyıl karne töreninin ardından Müdürlüğümüze bağlı Öğretmenimiz Süheyla COŞKUN yönetimindeki El Sanatları Kursunu ziyarette bulundular.  Ziyaretlerinden ötürü Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.  Emeklerinden ve güzel çalışmalarından dolayı Süheyla Hocamıza ve Kursiyerlerine teşekkür ederiz.